Klett Book-App online

Ψηφιακές εκδόσεις με LMS

Ενεργοποιήστε τα ψηφιακά βιβλία στην εφαρμογή Klett Book-App και εντάξτε νέα εκπαιδευτικά εργαλεία στη διδασκαλία σας!

Αποκτήστε πρόσβαση στα ψηφιακά βιβλία της Klett Hellas.

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες της εφαρμογής, αναθέστε ασκήσεις, κεντρίστε το ενδιαφέρον των μαθητών σας, προσαρμόστε τη διδασκαλία σας, αξιολογήστε τους μαθητές σας μεμονωμένα αλλά και συγκριτικά, ανατροφοδοτήστε, επιβραβεύστε, κερδίστε χρόνο, διδάξτε με πρωτοτυπία.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Klett Book-App online.

Επιπλέον, σας προτρέπουμε να δείτε τα βίντεο, ώστε να παρακολουθήσετε βήμα βήμα πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το ψηφιακό υλικό για να εμπλουτίσετε το μάθημά σας. 

Για να μπορείτε να κάνετε χρήση των ψηφιακών μας βιβλίων πρέπει να έχετε τοποθετήσει την ψηφιακή εφαρμογή Klett Book-App στον υπολογιστή ή στο tablet σας. 

Klett Book-App: Οδηγίες για καθηγητές

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Klett Book-App;

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Klett Book-App:

Για Windows πατήστε εδώ

Για MacOS πατήστε εδώ

Για Android πατήστε εδώ

Για iPad πατήστε εδώ

Μετά τη λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή. Θα εμφανιστεί η παρακάτω οθόνη:

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό, πατήστε «Εγγραφή νέου χρήστη» και συμπληρώστε όλα τα πεδία.

Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό χρήστη που ορίσατε κατά την εγγραφή σας.

Εάν δεν θυμάστε τον κωδικό χρήστη, πατήστε στο «Ξέχασα τον κωδικό μου». Με τον τρόπο αυτό, θα αποσταλεί στο email σας προσωρινός κωδικός, τον οποίο και θα εισάγετε για να έχετε πρόσβαση.

Klett Book-App: Οδηγίες για μαθητές

Aναζητήστε στο ράφι «Το βιβλιοπωλείο μου» το βιβλίο που θέλετε να ενεργοποιήσετε.

Πατήστε στο σύμβολο με την κλειδαριά και πληκτρολογήστε στη συνέχεια τον κωδικό ενεργοποίησης ψηφιακού βιβλίου.

Τα ενεργοποιημένα βιβλία θα εμφανιστούν στο ράφι «Τα βιβλία μου».

Πατήστε στο εικονίδιο ανάγνωσης του βιβλίου (ανοικτό βιβλίο).

Ξεφυλλίστε το βιβλίο και πατήστε στα εικονίδια των ήχων, βίντεο και των διαδραστικών ασκήσεων σε διάφορες σελίδες ώστε να ελέγξετε τη λειτουργικότητά τους. 

Δεν υπάρχει περιορισμός εισόδων στην online βιβλιοθήκη μέσω του Klett Book-App. Μπορούν όλοι να εισέρχονται στο σύστημα από μία ή περισσότερες συσκευές με το δικό τους όμως username/password. Ένας λογαριασμός δεν μπορεί να είναι ανοικτός ταυτόχρονα σε δύο συσκευές.

Η εφαρμογή Klett Book-App μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν σε απεριόριστο αριθμό συσκευών.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2109902700 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-17:00) ή μέσω e-mail: info@klett.gr.

Καλό μάθημα σε εσάς και τους μαθητές σας!

ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ PREMIUM ΚΩΔΙΚΟΥ
(όλες οι ψηφιακές διδραστικές εκδόσεις γερμανικών στην εφαρμογή Klett Book-App για 12μηνη χρήση)

Προμηθευτείτε τον PREMIUM κωδικό από την ιστοσελίδα μας.

Επιλέξτε ένα οποιοδήποτε βιβλίο από το ράφι «Το βιβλιοπωλείο μου», κάνετε κλικ στο σύμβολο με την κλειδαριά, πληκτρολογείτε τον PREMIUM κωδικό ενεργοποίησης και πατάτε «ΟΚ». Με τον τρόπο αυτό θα ενεργοποιηθούν αυτόματα ΟΛΑ τα ψηφιακά βιβλία, τα οποία, πλέον, θα εμφανίζονται στο ράφι «Τα βιβλία μου».

Aποκτήστε την Premium συνδρομή για καθηγητές Γερμανικών στην εφαρμογή Klett Book-App, ώστε να μπορείτε να εισέρχεστε πάντοτε και από παντού σε όλα τα ψηφιακά βιβλία του εκδοτικού προγράμματος της Klett Hellas, να διαχειρίζεστε την εικονική σας τάξη, να στέλνετε αναθέσεις εργασιών στους μαθητές σας, να ελέγχετε τις επιδόσεις τους και να ανατροφοδοτείτε με ένα μόνο κλικ το μάθημά σας.

Αποκτήστε τη δική σας ψηφιακή βιβλιοθήκη και τη δική σας εικονική τάξη!

Ενεργοποιήστε τα ψηφιακά διαδραστικά μας βιβλία για το μάθημα των Γερμανικών στην εφαρμογή Klett Book-App με τον premium κωδικό και αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση από όλες τις συσκευές σας (PC/MAC/tablet).

  • Ενεργοποίηση όλων των ψηφιακών διαδραστικών βιβλίων στην εφαρμογή Klett Book-App online για 12μηνη χρήση.
  • Βρείτε όλες τις αγαπημένες σας διδακτικές σειρές για παιδιά και εφήβους Junior 1 & 2 - Die Deutschprofis A1, A2, B1 - Wir alle A1, Α2  -  Wir Kids A1 & A2  -  Magnet neu A1, A2, B1 - Maximal A1, A2, B1 - Aspekte junior B1+, B2, τα βιβλία προετοιμασίας εξετάσεων So geht's Α2, Β1, Β2 καθώς και τις γραμματικές Perfekt in Deutsch A1-B1, Klipp und Klar A1-B1 σε ψηφιακή διαδραστική μορφή και κάντε το μάθημά σας πιο αποτελεσματικό.
  • Πάνω από 30.000 διαδραστικές ασκήσεις.
  • Ενδιαφέροντα, σύγχρονα βίντεο, animation, εκτυπώσιμα pdf και ακουστικά αρχεία.
  • Διαρκής εμπλουτισμός της εφαρμογής και προσθήκη νέων τίτλων.
  • Όλα τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής Klett Book-App με Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης - LMS 

Το προηγμένο σύστημα διαχείρισης μάθησης Klett Book-App (LMS):

  • επιτρέπει τη διασύνδεση καθηγητή - μαθητή (προαιρετική).
  • δίνει τη δυνατότητα στον καθηγητή να αναθέτει ασκήσεις στους μαθητές του, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες τους, και να προβάλλει στατιστικά επίδοσης με τη βοήθεια των οποίων μπορεί να αναπροσαρμόζει τη διδασκαλία του.
  • δίνει τη δυνατότητα στον μαθητή να μελετά αυτόνομα, να αυτοαξιολογείται, να ακούει τα ακουστικά αρχεία, να επιλύει ασκήσεις, να παρακολουθεί τα βίντεο, να έχει παντού και πάντα μαζί του τα ψηφιακά βιβλία, στο τάμπλετ ή στο κινητό.

Δείτε τη βιντεο-παρουσίαση για τη χρήση της εφαρμογής Klett Book-App

*Δεν υπάρχει περιορισμός εισόδων στην online βιβλιοθήκη μέσω του Klett Book-App. Μπορούν όλοι να εισέρχονται στο σύστημα από μία ή περισσότερες συσκευές με το δικό τους όμως username/password. Ένας λογαριασμός δεν μπορεί να είναι ανοικτός ταυτόχρονα σε δύο συσκευές. Το Klett Book-App μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν σε απεριόριστο αριθμό συσκευών. Απαιτείται συνεχής σύνδεση στο διαδίκτυο!