Premium κωδικός Klett Book-App -...

Premium κωδικός Klett Book-App - ετήσια συνδρομή στην εφαρμογή Klett Book-App (κωδικός 12μηνης χρήσης)

Premium κωδικός Klett Book-App. Ετήσια συνδρομή (κωδικός 12μηνης χρήσης) στην εφαρμογή Klett Book-App για να αποκτήσετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα ψηφιακά διαδραστικά βιβλία. Βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για ένα επιτυχημένο μάθημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν έχετε μεμονωμένα ενεργοποιημένα ψηφιακά βιβλία με υπολειπόμενο χρόνο τότε αυτός θα διαγραφεί όταν εφαρμοστεί ο premium κωδικός.

86,80 €
με ΦΠΑ

 

Ενεργοποιήστε όλα τα ψηφιακά διαδραστικά βιβλία στην εφαρμογή Klett Book-App με τον premium κωδικό και αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση από όλες τις συσκευές σας

  • Ενεργοποίηση όλων των ψηφιακών διαδραστικών βιβλίων στην εφαρμογή Klett Book-App για 12μηνη χρήση
  • Βρείτε όλες τις αγαπημένες σας διδακτικές σειρές για παιδιά και εφήβους Junior, Die Deutschprofis, Wir Kids, Magnet neu, Maximal, Aspekte junior και τα βιβλία προετοιμασίας των εξετάσεων So geht's σε ψηφιακή διαδραστική μορφή και κάντε το μάθημά σας πιο αποτελεσματικό
  • Πάνω από 10.000 διαδραστικές ασκήσεις
  • Ενδιαφέροντα, σύγχρονα βίντεο και ακουστικά αρχεία

Όλα τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής Klett Book-App με Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης - LMS

Το προηγμένο σύστημα διαχείρισης μάθησης Klett Book-App (LMS):

  • επιτρέπει τη διασύνδεση καθηγητή-μαθητή (προαιρετική).
  • δίνει τη δυνατότητα στον καθηγητή να αναθέτει ασκήσεις στους μαθητές του, ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες τους, και να προβάλλει στατιστικά επίδοσης με τη βοήθεια των οποίων μπορεί να αναπροσαρμόζει τη διδασκαλία του.
  • δίνει τη δυνατότητα στον μαθητή να μελετά αυτόνομα, να αυτοαξιολογείται, να ακούει τα ακουστικά αρχεία, να επιλύει ασκήσεις, να παρακολουθεί τα βίντεο, να έχει παντού και πάντα τα ψηφιακά του βιβλία, στο τάμπλετ ή στο κινητό του.

ISBN
ΚLETTBOOKAPP_ONLINECODE01809
ΚLETTBOOKAPP_ONLINECODE01809800
Νέο