Maximal A2 Arbeitsbuch, interaktiv...

Maximal A2 Arbeitsbuch, interaktiv (E-Book Download για PC)

Maximal A1, διαδραστικό βιβλίο ασκήσεων, E-Book Download για PC Η νέα επιτυχημένη διδακτική σειρά για παιδιά και εφήβους για τα επίπεδα Α1-Β1. Σε 4 θεματικές ενότητες (12 κεφάλαια) παρουσιάζεται και ολοκληρώνεται με μοντέρνο και ελκυστικό τρόπο όλη η ύλη του επιπέδου Α1. Κωδικός ενεργοποίησης του βιβλίου, το οποίο περιέχει το υλικό σε ψηφιακή διαδραστική μορφή. Κατάλληλο για H/Υ, για απλό προβολικό και για διαδραστικό πίνακα.

29,50 €
με ΦΠΑ

 

Maximal
Das neue Lehrwerk führt junge Deutschlerner ab 11 Jahren in kleinen Schritten von A1 bis B1 des GER und setzt die erfolgreiche Tradition von Magnet fort.

Den Schwerpunkt setzt Maximal auf alltagsnahe Situationen und authentische Jugendsprache sowie auf ein umfangreiches Medienangebot.
Deutschlernen ist modern!

Im Unterricht alles klickbereit!

Τα ψηφιακά μας βιβλία είναι διαθέσιμα σε Download-Link. Σας προσφέρουμε όλες τις επιλογές, εσείς απλά διαλέγετε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα.

  • Με έναν κωδικό ενεργοποίησης μπορείτε να κάνετε τρεις εγκαταστάσεις.
  • Προβάλετε στον διαδραστικό πίνακα ή στον Η/Υ το βιβλίο του μαθητή και το βιβλίο των ασκήσεων, έχοντας άμεση πρόσβαση στο πολυμεσικό υλικό (audios και videos).
  • Η επεξεργασία διαδραστικών ασκήσεων, η προβολή ή/και η απόκρυψη λύσεων, η άμεση πρόσβαση στο πολυμεσικό υλικό (audios και videos) είναι μόνο μερικές από τις απεριόριστες δυνατότητες που σας προσφέρουν τα διαδραστικά ψηφιακά μας βιβλία.
  • Μεγεθύνετε τις λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν, υπογραμμίστε τα πιο βασικά σημεία και κρατήστε σημειώσεις.


Τα βιβλία μας δεν εγκαθίστανται στους υπολογιστές. Τοποθετούνται απλά στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή από την οποία μπορούν είτε να μετακινηθούν είτε να διαγραφούν. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει λειτουργία απεγκατάστασης.


Συμβατότητα:
 WIN PC (με WIN10 ή νεότερο και τα απαραίτητα service pack), ελάχιστη 1GB MB RAM, από 1024 x 768 ανάλυση οθόνης.

Κάποια μεμονωμένα περιεχόμενα όπως 3D παρουσιάσεις ή HD video κτλ. έχουν αυξημένες απαιτήσεις συστήματος.
Η εφαρμογή λειτουργεί σε PCs (όχι Mac) και σε όλους τους διαδραστικούς πίνακες, είτε από PCs, Laptops και Beamer.

ISBN
978-960-582-125-8
Level
A2
MXMLA2A-PC-DOWNLOAD