Πρέπει να πληρώ κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να συμμετάσχω σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το webinar από οποιαδήποτε συσκευή (Desktop, Laptop, Tablet, Smartphone), με την προϋπόθεση ότι έχετε πρόσβαση στο Internet και ηχεία ή ακουστικά.

Για παρακολούθηση από Desktop ή Laptop δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποιο λογισμικό.

Για παρακολούθηση από κινητό ή Τablet, θα χρειαστεί να κατεβάσετε τη δωρεάν εφαρμογή από το App Store ή το Google Play, ανάλογα με τη συσκευή σας.

 
Αποτελεί πρόβλημα εάν το όνομα κατά τη δήλωση δεν συμφωνεί με το όνομα του συμμετέχοντα;

Ναι. Κάθε συμμετέχων λαμβάνει εξατομικευμένη πρόσβαση μετά την εγγραφή, η οποία δεν μεταβιβάζεται.

Σημείωση: Κάθε συμμετέχων εμφανίζεται στη συνομιλία με το όνομά του στις καταχωρήσεις του ή τα σχόλια του. Εάν η μαγνητοσκοπημένη εγγραφή δημοσιευτεί, τα ονόματα θα ανωνυμοποιηθούν.


Έχω τεχνικές δυσκολίες.

Αν το webinar είναι σε εξέλιξη και δεν έχετε εικόνα ή ήχο, στην πλειονότητα των περιπτώσεων αυτό οφείλεται σε κακή σύνδεση στο διαδίκτυο. Σας συστήνουμε να κάνετε ανανέωση της σελίδας (refresh) πατώντας τα πλήκτρα Control + F5. Εναλλακτικά, κλείστε το παράθυρο του webinar πατώντας X και πατήστε εκ νέου τον σύνδεσμο παρακολούθησης που έχετε λάβει στο email σας.

Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε την υποστήριξη που παρέχεται από το Clickmeeting ©. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας, καθώς η πλατφόρμα ανήκει σε άλλο πάροχο, με αποτέλεσμα να είναι περιορισμένη η τεχνική υποστήριξη που μπορούμε να προσφέρουμε.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την ολοκλήρωση του webinar, θα έχετε όλοι πρόσβαση στο μαγνητοσκοπημένο βίντεο.


Καταγράφονται (μαγνητοσκοπούνται) τα διαδικτυακά σεμινάρια;

Ναι. Με την εγγραφή σας, αποδέχεστε ότι τα αρχεία θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα www.klett.gr ή www.klett.gr/physics και στο κανάλι της Klett Hellas στο YouTube.