So geht‘s noch besser zum...

So geht‘s noch besser zum Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1, Lehrerheft

So geht´s noch besser zum Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1, βιβλίο του καθηγητή, 64 σελ. Η ιδανική προετοιμασία για την εξέταση Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1. Το βιβλίο του καθηγητή περιέχει διδακτικές οδηγίες, τις λύσεις σε όλες τις ασκήσεις, τα απομαγνητοφωνημένα ακουστικά κείμενα, πρότυπα υποδείγματα για την προφορική και τη γραπτή έκφραση αιτιολόγηση για τις λύσεις της αναγνωστικής και ακουστικής κατανόησης και απαντητολόγια.

Εάν είστε καθηγήτρια/καθηγητής Γερμανικών και μέλος στο Klett Club μπορείτε να κατεβάσετε το pdf-αρχείο με το βιβλίο του καθηγητή εντελώς δωρεάν.

Αν δεν έχετε ακόμα εγγραφεί, κάντε την εγγραφή σας και κατεβάστε το pdf-αρχείο. Μόλις συνδεθείτε προχωρήστε σε ανανέωση της ιστοσελίδας (πιέστε F5) και επισκεφτείτε εκ νέου τα βιβλία προετοιμασίας εξετάσεων στο επίπεδο Β1. Το So geht´s noch besser zum Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1, Lehrerheft είναι ορατό μόνο για τους καθηγητές-μέλη του Klett Club.

 

So geht´s noch besser zum Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1, Lehrerheft

► gezielte Vorbereitung auf das Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1
► für Ihren Deutschkurs und für Selbstlerner


Das Lehrerheft enthält:

• die Hinweise zur Durchführung
• die Lösungen zu allen Modelltests
• die Lösungen zu den Modulen Lesen und Hören werden mit Zeilenangaben und Erläuterungen angegeben.
• Lösungsbeispiele zu den Modulen Schreiben und Sprechen
• die Transkriptionen der Hörtexte

Das Lehrerheft mit den detaillierten Lösungen und Transkriptionen der Hörtexte können Sie als Klett Club-Mitglied kostenlos herunterladen. Wenn Sie sich noch nicht registriert haben, dann können Sie sich hier registrieren.

Εάν είστε καθηγήτρια/καθηγητής Γερμανικών και μέλος στο Klett Club μπορείτε να κατεβάσετε το pdf-αρχείο με το βιβλίο του καθηγητή εντελώς δωρεάν.

Αν δεν έχετε ακόμα εγγραφεί, κάντε την εγγραφή σας και κατεβάστε το pdf-αρχείο. Μόλις συνδεθείτε προχωρήστε σε ανανέωση της ιστοσελίδας (πιέστε F5) και επισκεφτείτε εκ νέου τα βιβλία προετοιμασίας εξετάσεων στο επίπεδο Β1. Το So geht´s noch besser zum Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1, Lehrerheft είναι ορατό μόνο για τους καθηγητές-μέλη του Klett Club.

ISBN
978-960-6891-73-1
Level
B1
97896068917318001
Νέο