• -10%
Speed Dating + Audios online

Speed Dating + Audios online

Speed Dating, Buch + Audio-CD, Stufe 3
Απλοποιημένο ανάγνωσμα για εφήβους.
H παράλληλη ένταξη αναγνωσμάτων στη διδασκαλία εξοικειώνει με τις γλωσσικές δομές και ενισχύει την εξάσκηση όλων των δεξιοτήτων.

Στο μπαρ του Leo, σε μια πόλη της Γερμανίας συναντώνται άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών και εθνικοτήτων. Η σειρά προσφέρει αναγνώσματα με πολιτισμικές πληροφορίες για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1 με υποστηρικτικό υλικό για την κατανόηση του περιεχομένου. Την ηχογραφημένη απόδοση του αναγνώσματος μπορείτε να τη βρείτε ανάλογα με την έκδοση στο ακουστικό CD, online αλλά και μέσα από τη εφαρμογή Klett Augmented.

Σύντομη περίληψη:
Πώς και πού μπορεί κάποιος να γνωρίσει ένα καινούριο αγόρι ή ένα καινούριο κορίτσι για σχέση; Στη δουλειά, στο μπαρ, στην προπόνηση ή οπουδήποτε αλλού. Μια άλλη ιδέα είναι τα ραντεβού-αστραπή. Αλλά μπορεί κανείς πραγματικά να γνωρίσει έναν άνθρωπο μέσα σε 8 λεπτά;

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
9,54 € 10,60 € -10%
με ΦΠΑ

 

Speed Dating, Buch + Audio-CD, Stufe 3
Wie und wo findet man einen Freund / eine Freundin? Ganz klar: am Arbeitsplatz, in der Kneipe, beim Sport, oder sonst wo. Man kann auch an einem Speed Dating teilnehmen. Aber kann man in 8 Minuten tatsächlich einen Menschen kennen lernen?

Speed Dating - Lösungen und Lösungsvorschläge zum Übungs- und Landeskundeteil
Download (PDF 242,8 KB)

Leo & Co. - Speed Dating - Audios. Dieser Inhalt ist codegeschützt. Bitte klicken Sie hier.
Zum Herunterladen dieses Downloads wird ein Code benötigt. Bitte tragen Sie diesen in das nachfolgende Feld ein.

ISBN
9783126740883
Level
B1
9783126740883
Νέο