• -10%
Die Prinzessin, Buch + Audio-CD

Die Prinzessin, Buch + Audio-CD

Die Prinzessin, Buch + Audio-CD, Stufe 1
Απλοποιημένο ανάγνωσμα για εφήβους.
H παράλληλη ένταξη αναγνωσμάτων στη διδασκαλία εξοικειώνει με τις γλωσσικές δομές και ενισχύει την εξάσκηση όλων των δεξιοτήτων.

Στο μπαρ του Leo, σε μια πόλη της Γερμανίας συναντώνται άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών και εθνικοτήτων. Η σειρά προσφέρει αναγνώσματα με πολιτισμικές πληροφορίες για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1 με υποστηρικτικό υλικό για την κατανόηση του περιεχομένου. Την ηχογραφημένη απόδοση του αναγνώσματος μπορείτε να τη βρείτε ανάλογα με την έκδοση στο ακουστικό CD, online αλλά και μέσα από τη εφαρμογή Klett Augmented.

Σύντομη περίληψη
Η Veronika Meier αποφασίζει να κάνει μία μετεκπαίδευση. Ποιος θα προσέχει όμως την κόρη της Iris όταν εκείνη θα λείπει; Ο Klaus Meier προσλαμβάνει τον καλύτερο φίλο του Leo ως βοηθό παππού για να τον υποστηρίξει. Η Iris πιστεύει ότι αυτό είναι υπέροχο, αλλά η καθημερινότητα των τριών τους αλλάζει πραγματικά.

9,54 € 10,60 € -10%
με ΦΠΑ

 

Die Prinzessin, Buch + Audio-CD, Stufe 1
Veronika Meier macht eine Fortbildung. Aber wohin mit Töchterchen Iris? Klaus Meier engagiert zur Unterstützung seinen besten Freund Leo als Hilfsopa. Iris findet das toll, denn der Alltag der drei kommt dabei ganz schön in Schwung.

Die Prinzessin - Lösungen und Lösungsvorschläge zum Übungs- und Landeskundeteil
Download (PDF 1,3 MB)

Leo & Co. - Die Prinzessin - Audios. Dieser Inhalt ist codegeschützt. Bitte klicken Sie hier.
Zum Herunterladen dieses Downloads wird ein Code benötigt. Bitte tragen Sie diesen in das nachfolgende Feld ein.

ISBN
978-3-12-606398-2
Level
A1
97831260639828003
Νέο