• -10%
Liebe im Mai, Buch + Online-Angebot

Liebe im Mai, Buch + Online-Angebot

Liebe im Mai, Buch + Online-Angebot, Stufe 2
Απλοποιημένο ανάγνωσμα για εφήβους.
H παράλληλη ένταξη αναγνωσμάτων στη διδασκαλία εξοικειώνει με τις γλωσσικές δομές και ενισχύει την εξάσκηση όλων των δεξιοτήτων.

Στο μπαρ του Leo, σε μια πόλη της Γερμανίας συναντώνται άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών και εθνικοτήτων. Η σειρά προσφέρει αναγνώσματα με πολιτισμικές πληροφορίες για τα επίπεδα Α1, Α2, Β1 με υποστηρικτικό υλικό για την κατανόηση του περιεχομένου. Την ηχογραφημένη απόδοση του αναγνώσματος μπορείτε να τη βρείτε ανάλογα με την έκδοση στο ακουστικό CD, online αλλά και μέσα από τη εφαρμογή Klett Augmented.

Σύντομη περίληψη:
Ανοιξιάτικος πυρετός στο «Meier & Meier». Ένα νέο αγόρι έρχεται στο νηπιαγωγείο της Iris και η Iris πιστεύει ότι είναι πολύ καλός. Με το νέο αγόρι όμως έρχεται και ένας νέος πατέρας και η Veronika τον βρίσκει πολύ ωραίο. Ο Klaus Meier πιστεύει επίσης ότι η ζωή είναι πιο διασκεδαστική για δύο!

9,54 € 10,60 € -10%
με ΦΠΑ

 

Liebe im Mai, Buch + Online-Angebot, Stufe 2
Frühlingsgefühle im Hause „Meier & Meier“. In den Kindergarten von Iris kommt ein neuer Junge und Iris findet ihn sehr nett. Mit dem neuen Jungen kommt ein neuer Vater und den findet Veronika sehr nett. Auch Klaus Meier findet, dass das Leben zu zweit mehr Spaß macht!

Liebe im Mai - und zurück - Lösungen und Lösungsvorschläge zum Übungs- und Landeskundeteil
Download (PDF 203 KB)

Leo & Co. - Liebe im Mai - Audios. Dieser Inhalt ist codegeschützt. Bitte klicken Sie hier.
Zum Herunterladen dieses Downloads wird ein Code benötigt. Bitte tragen Sie diesen in das nachfolgende Feld ein.

ISBN
978-3-12-674082-1
Level
A2
9783126740821
Νέο